• Bel ons:
  • 0473/70 91 25 (Sylvia)

Wie

zijn wij

Ons team

Ontdek ons team van thuisverpleegkundigen

Sylvia Roosen

Ik ben Sylvia Roosen. Ik woon samen in Eksel en heb een tienerdochter, ik ben afkomstig van Overpelt.

Naast mijn bachelor diploma algemene verpleegkunde ben ik ook referentie verpleegkundige in wondzorg, diabetes en palliatieve verzorging.

Na mijn stages wist ik al snel dat mijn passie in thuisverpleging lag en heb ik de praktijk opgestart. Deze is dan na bijna 20 jaar dankzij het fusioneren van de gemeente Overpelt en Neerpelt "Verpleging Pelt" geworden.

Samen met 3 toffe collega's probeer ik ervoor te zorgen dan onze patiënten zolang mogelijk thuis kunnen blijven wonen in hun eigen omgeving en probeer ik hen te verzorgen op de manier zoals ikzelf zou verzorgd willen worden. Ik vind hierbij tijd maken voor de mensen erg belangrijk zowel voor de verzorging als voor een goed gesprek, voor ondersteuning ook van de familie, een luisterend oor bieden...

Kortom, ik zal steeds proberen om u de meest kwalitatieve verzorging te bieden.

An Daniëls

Mijn naam is An, geboren in 1977 en moeder van drie tieners.

OPLEIDINGEN:
  • Bachelor in de verpleging (KHL - 1998)
  • Banaba sociale verpleging (PHIV - 1999)
  • Opleiding pijnreferentieverpleegkundige (PHIV)
  • Opleidingen wondzorg, spoelen PAC, illizarov, inwindelen benen lymfoedeem...
  • Opleiding gezondheidsconsulent (levensschool)
  • Opleiding intuïtieve ontwikkeling (timotheus)
  • Verschillende opleidingen in bewuster leven, spiritualiteit, van angst naar vertrouwen, enneagram, omgaan met rouw, voeding, bachbloesems, chakrapsychologie, massages...
  • Werkervaring opgedaan in operatiezaal, palliatieve eenheid en afdeling neurologie.
  • Sinds 2008 werkzaam als zelfstandig thuisverpleegkundige.

In de thuiszorg zijn voor mij de puzzelstukjes op z'n plaats gevallen: ik kan aandacht geven aan de mensen, kwaliteit bieden qua zorg en ik kan mijn werk combineren met mijn kinderen.

Mijn visie is om mensen zo lang mogelijk thuis te verzorgen in hun vertrouwde omgeving. Dit door stimuleren van zelfzorg, overleg en zoeken naar creatieve oplossingen.

Saartje Vermeulen

Mijn naam is Saartje, ik ben gehuwd en ons gezinnetje heeft 2 peuters. We kijken reikhalzend uit om tegen het einde van het jaar een 3de kindje te verwelkomen in ons gezin.

Ik ben afkomstig uit Oudsbergen (Gruitrode), maar ik woon in Pelt (Neerpelt).

verpleegkundige zijn is altijd mijn droom en passie geweest: voor mensen zorgen, hun helpen om beter te worden zit in mijn genen en in mijn karakter.

Na mijn Bachelor-studie verpleegkundige heb ik 10 jaar als verpleegkundige gewerkt in een algemeen ziekenhuis. Daar heb ik vooral ervaring opgedaan op diensten 'Orthopedie' (nieuwe knieën, nieuwe heupen, enz. ...) en 'Vaatheelkunde' (amputaties, revalidatie, enz. ...).

Na jaren op de werkvloer en in de praktijk te hebben gestaan, heb ik ervoor gekozen om de overstap te maken naar het onderwijs. Sinds 2014 geef ik les aan het Provenciaal Instituut Verpleegkunde in Hasselt en ik doe dit nog steeds supergraag. Het is ontzettend boeiend om jonge toekomstige verpleegkundigen te mogen motiveren door hen de kneepjes van het vak aan te leren. Ik vind het leerrijk en boeiend om studenten op te leiden tot volwaardige verpleegkundigen.

Als leerkracht miste ik echter wel het werkveld en de praktijk en daarom heb ik in 2018 ervoor gekozen om als zelfstandig verpleegkundige in bijberoep te gaan werken. Ik ondersteun mijn collega's van 'Verpleging Pelt' tijdens de schoolvakanties en sporadisch in het weekend. Het gemis aan patiëntencontact, het zorgen voor patiënten, kortom de praktijk wordt op die manier ruimschoots gecompenseerd. 

Alhoewel thuiszorg voor mij iets onbekend was na mijn ervaring in het ziekenhuis, heb ik er nog geen moment spijt van gehad. Patiënten thuis, in hun vertrouwde omgeving kunnen verzorgen, hen een luisterend oor bieden en de nodige kwaliteitsvolle zorgen te geven, is echt iets wat ik heel graag doe en het sluit heel nauw aan bij mijn hoofdberoep. Het is trouwens een win-win situatie: langs de schoolkant blijf ik op de hoogte van de laatste nieuwigheden en via thuiszorg ben ik in nauw contact met de werkvloer, de praktijk en de patiënten.

Sinds kort heb ik mij ook bijgeschoold als 'medisch pedicure'. Door de jaren heen merkte ik dat er veel patiënten met voetproblemen waren. Nu ik hier  ook een oplossing voor kan aanbieden, denk ik zeker en vast een meerwaarde te kunnen zijn voor de thuiszorg. Opnieuw een win-win situatie!

Sabrina Thijs

Ik ben Sabrina Thijs en woonachtig te Pelt. Ik ben getrouwd en een fiere moeder van 2 prachtige dochters. In 2010 ben ik afgestudeerd als verpleegkundige en ben ik mijn man gevolgd naar Antwerpen. Daar heb ik 5 jaar in het UZ Antwerpen gewerkt waarbij ik veel ervaring heb opgedaan op de afdeling gynaecologie/plastische chirurgie en de afdeling hepatobilaire chirurgie/nefrologie.

Mijn hart lag nog steeds in Pelt en net voor de geboorte van onze 2de dochter zijn we terug verhuisd. Eerst ben ik gestart in een rusthuis te Lommel. Deze job deed ik heel graag maar uiteindelijk wou ik toch nog graag iets anders gaan doen. Zo ben ik sinds 2019 in de thuiszorg terechtgekomen en dit geeft me ontzettend veel voldoening. Ik maak graag tijd voor de mensen en wil ze ook verzorgen op een manier zoals ikzelf zou verzorgd willen worden. Daarnaast vind ik het ook zeer belangrijk om naar mensen hun verhaal en noodzaken te luisteren.

Verpleging Pelt

Contacteer ons vandaag nog om een afspraak te maken, via het contactformulier of telefoon. We komen bij u langs om kennis te maken en leggen graag onze werking aan u uit.

Bel ons

 Sylvia Roosen  0473/70 91 25
 An Daniëls  0475/37 79 69
 Saartje Vermeulen  0468/14 20 28
 Sabrina Thijs  0472/85 44 02

 

 

 

Search